Selecteer een pagina

Over 07:22 CEST

Een creatieve paraplu als uitgangspunt.

Visie

Een wereld creëren waarin iedereen zich gezien voelt.

Missie

Van het leven genieten door te focussen op datgene wat ertoe doet.

 

This is the logo of 07:22 CEST

Wat betekent de naam 07:22 CEST?

De bedrijfsnaam 07:22 CEST staat voor een ogenschijnlijk willekeurig tijdstip met betekenis.

CEST staat letterlijk voor het welbekende Central European Summer Time. Tegelijkertijd is het een woordspeling naar de initialen van de oprichter: Charlotte Eggens Scheiberlich Time.

Het tijdstip 07:22 is het begin van een dag waarop je al wel wakker bent maar de werkdag nog niet begonnen is. Het moment waarop je je benen naast je bed zet, doucht of met je ontbijt bezig bent. Het is een terugkerend moment waarbij je iedere dag rond 07:22 de keuze maakt om ervoor te gaan. De keuze om nieuwe avonturen tegemoet te gaan, life-events te omarmen in welke vorm dan ook en te groeien als mens.

Eén keer per jaar is 22-07 de geboortedatum van mijzelf als Founder, Charlotte Eggens.

 

De waarden van 07:22 CEST

Heldere communicatie

Als geen ander weet ik hoe goede communicatie cruciaal is voor een prettige samenwerking. Dat dit goed zit bij mij, daar kun je van op aan.

Pragmatisch

De brug slaan tussen concept en uitvoering, van visie tot detail: niet blijven hangen in droomwensen, maar overgaan tot actie!

Empathie

Het is voor mij belangrijk dat mensen zich gezien voelen. Respectvol omgaan met elkaar en luisteren naar wat iemand echt bedoelt.

Waarom 07:22 CEST?

07:22 CEST is de creatieve paraplu van waaruit ik nieuwe initiatieven ontplooi. Dit zal niet uitsluitend door mij als creator blijven, maar wel vanuit mijn waarden en visie opgezet. 

Vanuit deze paraplu ben ik beschikbaar als freelance Head of Marketing en Content Marketeer, maar ben ik ook bezig met andere projecten. Daar volgt later meer over.

 

Foto Charlotte Eggens

Beschikbaar als auteur

Schrijven is mijn ding. Dat doe ik al jarenlang bij verschillende werkgevers en voor mezelf. Ik hoor het graag als je een interessant onderwerp hebt waarover ik voor een platform of tijdschrift kan bijdragen.

Kom in contact met mij

Charlotte Eggens

Charlotte Eggens

Founder 07:22 CEST